arianah2o
382 poze   6786 vizite

Episoadele H2o 3

Desteptarea
Emma este plecată într-o excursie în jurul lumii cu părinţii ei, Cleo şi Rikki sunt forţare să se lupte cu probleme lor de sirene singure. Apare o nouă sirenă Bella care la nouă ani a devenit sirenă în peşterile din Irlanda. Intră în scenă un băiat pe nume Will. Acesta face o excursie pe insula Mako, unde descoperă bazinul cu lună. Zane îi face o surpriza lui Rikki. Este lună plină şi pe insula Mako, Will întâlneşte o forţă de necontrolat şi este atacat de un sarpe făcut din apă. Sarpele din apă se îndreapată catre fete, unde o atacă şi o răpeşte pe Rikki. Luna plină a facut ca apa să le atace. Fetele nu mai înţeleg prea multe despre insula Mako.
Note: Claire Holt lasă serialul pentru filmul horror Messengers 2: The Scarecrow.Indiana Evans şi Luke Mitchel se alătură serialului.


"Vânătoare în junglă"
"Jungle Hunt"
În prima zi de şcoală fetele descoperă că şi Will studiază aici acum. El insistă să meargă pe insula Mako. Bella se oferă voluntară ca şi ghid cu scopul de a-l deruta. Pe insulă Bella descoperă peştera accidental unde îi găsesc pe Cleo şi Lewis. Cleo şi Lewis descoperă o formaţiune nouă de pietre ca o minicascadă în peşteră.


"Păstrează-ţi duşmanii aproape"
"Keep Your Enemies Close"
Cleo se angajează ca instructor de delfini şi este foarte încântată în timp ce Rikki realizează riscurile. Will o ajută pe Cleo să treacă peste probleme. Între timp Rikki îl concediază pe Nate deoarece scrie cântece stupide şi fără bun simţ. Nate încearcă să flirteze cu Bella dar ea nu este interesată deloc.


"Ziua îndrăgostiţilor"
"Valentines Day"

Kim face o petrecere cu baieti, iar Cleo si tatal ei nu sunt deacord.Intre timp Zane organizeaza o petrecere de ziua Indragostitilor, dar Rikki nu vine, deoarece ea uraste aceasta zi."Idei măreţe"
"Big Ideas"
Zane face o cursa pentru un premiu de 1000 de dolari, iar taxa e de 200 de dolari.Will imprumata bani si se inscrie.Zane triseaza si il pune pe Nate sa-l impiedice.Rikki nu este deacord cu asta.Intr-un final Will castiga cursa.Intre timp Cleo si Lewis studiaza insula Maco.


"Secrete şi minciuni"
"Secrets & Lies"
Pasiunea nebună a Bellei pentru Will se măreşte, ea neputând să îl ajute, dar îl urmăreşte peste tot! Ea încearcă să aleagă o zii de studii, însă Will nu se prezintă la această zi. Urmărindu-l, ea a observat că are altă fată! Aparatul lui Lewis care testează proprietăţile magice a apei de pe insula Mako atrage atenţia profesoareil sale de Ştiinţe - Doamna Taylor care crede în proiectul său ştiinţific. Prins în evidenţierea secretelor de pe insula Mako, Lewis este în probleme, până când Cleo îşi foloseşte puterile pentru a replica efectul şi îl ajută să ducă un proiect alternativ. Ignorând sfatul lui Rikki, Bella continuă să caute adevarul despre Will şi fata misterioasă, aşa că îl urmăreşte la scufundări, însă află ca acea fata este defapt sora sa mai mare Sophie.


"Familii fericite"
"Happy Families"
Cleo este pusă într-o situaţie urâtă când Don îşi ia familia la plajă ca să le ajute pe fetele sale să se împrietenească cu noua sa parteneră Samantha. Cleo nu poate să li se alăture în apă, însă accidental o loveşte cu apă. Don interpretează comportamentul lui Cleo ca o dezaprobare pentru Samantha şi le ajută la sfârşit să se împrietenească. Văzând ce a făcut, Cleo îi spune tatălui său că este foarte bine cu Sam. Rikki se supără când ambiţioasa soră a lui Will concurează cu Bella pentru un loc de muncă la cafenea.
Absent: Angus McLaren ca Lewis McCartney


"Răpirea
"Kidnapped"
Fetele se pregătesc să doarme la Cleo ca un efort să se protejeze pentru orice atac al apei. Lewis este şi el pregătit, el punând o cameră în peştera pentru a înregistra orice forţă a apei misterioasă. Amintindu-şi de experienţa sa anterioară cu lună plina, Will este inspirat să se întoarcă înapoi pe Insula Mako pentru a-şi căuta lanterna care a fost "aspirată" de peretele din primul episod. Când ajunge la Cleo căutând-o pe Bella, ea dispare! Ea aparemnt a fost luată de un tentacol din apă de pe Insula Mako. Fetele fug să o salveze, dar cand au ajuns, Bella incepea sa se transforme in apa, iar Cleo a salvat-o. Când ajung pe insula Mako, Will îşi găseşte lanterna, care mai funcţiona de o lună, "înglobată" în rocă, iar Lewis şi sirenele nu pot privi caseta fiindcă referenţele electromagnetice au distrus caseta.


"Ucenicul vrăjitorului"
"The Sorcerer;s Apprentice"
Neluând în atenţie sfatul lui Lewis să nu experimenteze cu gravitatea apei din Bazinul Lunii, Cleo caută o oportunitate să îl ţină ocupat pentru o zi, pentru a putea. Când Rikki accidentat intră in apa magică din acvsariul lui Cleo, peştele favorit al lui Cleo, Hectorm devine suspendat într-un balon de apă! Fetele s-au dus la Bella pentru a-şi folosi puterea să îl întoarcă pe Hector afară din balon până nu e pierdut de tot. Între timp, Lewis joacă golf cu tatăl lui Cleo, dar Lewis câştigă, iar tatăl lui Cleo devine frustrat, Lewis ştiind că trebuie să facă ceva.


"Descoperită"
"Revealed"
Cleo şi Rikki o avertizează pe Bella să se distanţeze de Will, deoarece el era pe cale să afle secretul. Este dificil pentru ea, deoarece Will devina mai interesat de Bella, interesul său creşte, făcând-o să se simtă că relaţia lor o să se sfârşească. Bella a plecat fără nicio opţiune, doar să se oprească să îl mai vadă pe Will. Din păcate, acţiunea este prea întârziată deoarece apa îl ajută pe Will să îi recunoasă secretul lui Bella! Fetele sunt îngrijorate că el îi va spune secretul lui Sophie.


"Doar o singură fată"
"Just A Girl At Heart"
Bella are impresia că Will îşi petrece mult timp cu ea, doar pentru că este interesat de ea ca o sirenă, decât ca o fată normala. Secretul ei este aproape descoperit la Sophie la o pisicină publică.
Absent: Angus McLaren ca Lewis McCartney


"Crima şi pedeapsă"
"Crime & Punishment"

Rikky este sechestrată pe un mic vas după ce cere explicaţii din cauza achitării cu bani falşi. Cleo, Bella şi Will vin să o salveze, şi astfel, Will află că şi celelalte două fete sunt sirene.


"A avea şi a ezita"
"To Have & To Hold Back"
Don şi Sam se căsătoresc, iar Lewis primeşte o scrisoare din Statele Unite pentru o angajare unică, iar Cleo este supărată. Kim face tot posibilul pentru ca părinţii ei să nu se căsătorească, dar, în final, cei doi se căsătoresc pe insula Mako, iar Lewis pleacă definitiv în America.

"Magie de sirena"
"Mermaid Magic"
Cleo găseşte un cristal într-o piatră din piscina lunii. Ciudat, cristalul seamănă perfect cu cel găsit de Bella în piscina lunii din Irlanda, colţuri opuse ale lumii. Zane vrea să îl sponsorizeze pe Will, aşa că fac scufundări. Prima dată, Will ajunge la 30 metri, iar Zane, trişând cu ajutorul lui Nate, ajunge la 40 metri. Will, ambiţios, se scufundă la 60 metri, dar nu mai are aer pentru a se întoarce, şi, astfel, leşină. Zane o cheamă pe Rikky pentru a-l salva de Will, care a ajuns la 70 metri adâncime. Rikky îi dă primul ajutor şi astfel, îl salvează./p>

"Ziua puterii"
"Power Play"
După ce a văzut campania de salvare a delfinilor din parcul marin, Bella vrea vrea să facă un concert pentru a strânge bani pentru ei. Sophie aude ideea şi o prezintă lui Zane şi Rikky, zicând că a fost ideea ei, astfel, Bella nu mai vrea să dea concertul. Sophie se chinuie să găsească trupe, şi trimite un e-mail cu numele lui Rikky pentru a cere bani celor care trebuia să-i ajute din parcul marin. Rikky şi Zane se enervează şi o concediază pe Sophie. Bella se întoarcee şi ajută campania de salvare a delfinilor cu fonduri din public.

"Partea întunecată"
"The Dark Side"
În această seară este luna plină. Fetele vor să o ajute pe Rikki. Ele rămân la concluzia că trebuie să fie şi Zane şi Will. Dar când se duce Cleo la cafenea descoperă că Zane nu a făcut nimic. Will o suna pe Cleo şi îi spune că Rikki s-a dus la Mako. Acolo, ea luptă cu şarpele de apă. Rikki are un contro asupra şarpelui. Când luna îşi pierde efectul, şarpele cade în bazin. Cleo şi cu Zane sunt la cafenea şi incearca sa îl convinga pe Dnul Sertori că trebuia sa fie cu fetele, deoarece Kim află că se duc acolo. Se strecoară din casă şi pleacă. Acolo se duce cu nişte prieteni de ai ei. După aceea, afla tatal ei ca a plecat si incearca sa gaseasca o explicatie.

"O atracţie magnetică"
"A Magnetic Attraction"
Will le spune ce s-a intamplat cu Rikki in bazinul lunii pe insula Mako.Intre timp Cleo il intalneste pe Ryan, un cercetator.


"În lumină"
"Into the Light"
Will le povesteste fetelor ca Rikky la salvat de la sarpele de apa.Rikky se razbuna pe Ryan mergand pe insula Mako ca sa descopere o roca gasita ca si a lui Cleo.


"Regină pentru o zi"
"Queen for a Day"
-Zane este bulmăcit din cauză că nu poate conduce de unul singur cafeneaua, aşa că o angajează pe Sofi ca manager, iar Sofi o angajează pe sora lui Cleo, Kim ca lucrătoare la bar. Bella strănută în timp ce cântă, şi face jeleu toate băuturile. Dar îşi dă seama că nu sunt florile de vină, ci apa, când transformă toată apa în jeleu în laboratorul şcolii. Din această cauză, Bella nu mai poate cânta, aşa că o roagă pe Cleo să cânte în bar. Rikki strănută la mirosului after-shafte-ului lui Will, şi arde o fotografie. Astfel, îşi dau seama că acesta conţine ceva alergic la sirene, astfle, Bella îi cumpără un after-shafte nou, iar Kim este concediază după ce koktail-ul care trebuia să îl pregătească a explodat şi a stropit-o pe Sofi din cauză strănutului Bellei. Iar Bella canta din nou la bar.

"Hoţul de bijuterii"
"The Jewel Thief"
Will lucreza la cristalul gasit pe Mako si face un lantisor pe care il da lui Rikki . Zain vrea sa se impace cu Rikki , eu nevrand si o intreaba de unde are lantisorul ca a lui Bella iar ea spune ca de la un prieten . El banuieste ca e de la Will si este foarte gelos . O inreaba pe Sofi daca este ceva intre Rikki si fratele ei iar ea spune ca sunt doar prietenii . In acest timp Bella Cleo si Eikki observa ca daca cele doua cristale sunt apropiate , fac o lumina albastra si cade elecricitatea ,stinganduse tot . Ele merg sa caute pe Mako si alte cristle si gasesc inca unul cu ajutorul celorlalte doua . In acest timp Zain merge acasa la will si fura cristalul din lantul lui Rikki care ramasese la Will acasa . Fetele si Will se introrc acasa la Will si observa disparitia cristalului si banuiesc ca Zain la furat. Rikki merge la cafenea sa-l recupereze . Colo se inalneste cu Zin care ii zice ca ii da cristalul cu o singura conditie: sa se impace cu el . Ea refuza iar Zain ii zice ca secretul ei nu va fi pastrat .Bella si Cleo vin si ele la cafenea , cu celelalte 2 cristale intrerupand curentul din cafenea ca sa poata lua Rikki lantisorul cu cristal . A doua zi dimineata Rikki se intalneste pe plaja cu Zain , cre isi cere scuze ptr incidentele din seara trecuta , rugand-o sa se impace cu el , ea refuzand-


"Stăpânii Mako"
"Mako Masters"
-lipsă descriere-)

"Petrecere pe plajă"
"Beach Party"
-lipsă descriere-
(descrierea se adaugă după ce are loc premiera în România, pentru a nu dezvălui detalii ce pot dăuna audienţei / profitului postului TV)

"Prea aproape pentru confort"
"Too Close for Comfort"
-lipsă descriere-
(descrierea se adaugă după ce are loc premiera în România, pentru a nu dezvălui detalii ce pot dăuna audienţei / profitului postului TV)

"O întâlnire cu destinul"
"A Date With Destiny"
-lipsă descriere-
(descrierea se adaugă după ce are loc premiera în România, pentru a nu dezvălui detalii ce pot dăuna audienţei / profitului postului TV)

"Absolvirea"
"Graduation"

"In Spatele Scenelor"
"Behind Of Scene"
Desteptarea
Desteptarea
Vanatoarea in jungla
Vanatoarea in jungla
Pastreaza-ti dusmanii aproape
Pastreaza-ti dusmanii aproape
Ziua Indregostitilor
Ziua Indregostitilor
Idei marete
Idei marete
Secrete si minciuni
Secrete si minciuni
Familii fericite
Familii fericite
Rapirea
Rapirea
Ucenicul vrajitorului
Ucenicul vrajitorului
Doar o singura fata
Doar o singura fata
Crima si pedeapsa
Crima si pedeapsa
A avea si a evita
A avea si a evita


Comentarii album • 2
anonim
andra 18 august 2010  
filmul este super,super,imi plac toti actorii,dar mie imi place cel mai mult bella
Raportează
anonim
stefania andra anton 3 august 2010  
imi place de bella si cleo
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.